docenten

Riverland Tech Explorers Festival 21 maart 2023

Er zijn veel partijen in Rivierenland bezig om kinderen en jongeren op een inspirerende manier in contact te brengen met techniek en technologie.

De voorbeelden daarvan zijn eindeloos! Helaas zijn de voorbeelden niet altijd zo zichtbaar en de verschillende initiatieven weten elkaar niet altijd te vinden om gezamenlijk anderen te inspireren. Daarom geven we alle initiatieven rondom techniek, technologie en onderwijs een podium tijdens ons Riverland Tech Explorers Festival.

Het festival is voor alle leerkrachten, docenten en andere onderwijsprofessionals die bezig (willen) zijn met onderwijs & techniek. Er worden diverse workshops gegeven waaraan je mee kunt doen. In de workshops ligt de nadruk op het lesgeven in de praktijk, het gebruik van concreet lesmateriaal en inspirerende voorbeelden uit het onderwijs. De sessies zijn interactief en activerend.  Naast de workshops is er ook een markt waarin je inspiratie kan opdoen.

Kom je ook inspiratie opdoen en netwerken met andere collega’s op 21 maart 2023 (van 15:30 tot 19:30 uur)? Bekijk op deze pagina welke workshops er te volgen zijn!

Deel dit artikel