TechniekToer

Op 25 mei staat de Techniekdag Rivierenland gepland. We geven dat een vervolg met de open bedrijvendag: TechiekToer! Tijdens de Techniekdag Rivierenland doen jongeren allerlei leuke activiteiten. TechniekToer borduurt daarop voort zodat jongeren bij jouw bedrijf het verband zien tussen die leuke activiteiten en jouw bedrijfsactiviteiten. Op die manier komen ze écht in aanraking met jouw vak!

Op 22 juni open jij de deuren van je bedrijf en geef je jongeren een mogelijkheid om jouw bedrijf van binnen te zien. Op deze manier ontmoet jij je toekomstige medewerker(s) en zien wij een groter enthousiasme voor techniekopleidingen. Met als uiteindelijk doel meer geschoold personeel op de werkvloer.

TechniekToer werkt op basis van inschrijving. Jongeren schrijven zich in bij de bedrijven die ze willen ervaren en op basis van het aantal inschrijvingen bepaal jij of je op 22 juni de deuren opent. Jij verzorgt vervolgens een inspirerend moment in jouw technisch bedrijf. Als je hierbij tips nodig hebt, ondersteunen we je uiteraard graag.

Begin april organiseren we per regio een bijeenkomst zodat jij met de andere deelnemende bedrijven kennismaakt en eventueel samen een toer maakt voor jongeren. Wij verzorgen samen met jou de marketing. Wij maken en verspreiden flyers, persberichten en social media berichten. Jij zet jouw kanalen in. Sta je met een stand op de Techniekdag Rivierenland (waar we weer zo’n 1.500 bezoekers verwachten)? Grijp dat moment aan om jongeren enthousiast te maken om jouw bedrijf te bezoeken. Zo halen we samen de inschrijvingen binnen.