Save the date! Techniekdag Rivierenland – 13 mei bij A.Hak in Tricht!

Na een succesvolle eerste editie van de Techniekdag Rivierenland afgelopen juni zijn de locatie en de datum voor de tweede Techniekdag Rivierenland onthuld.

Govert van Bezooijen (wethouder Onderwijs van Gemeente West-Betuwe), Tjerry Verhoeven (regiomanager VNO-NCW Rivierenland) en Rian Verwoert (voorzitter Bedrijvenkring West-Betuwe) deden de eer.

Op de Techniekdag Rivierenland zullen verschillende technische bedrijven en instellingen interessante, creatieve en leuke doe-activiteiten organiseren voor jongeren van 8 t/m 14 jaar om hen kennis te laten maken met de mogelijkheden in de techniek. De Techniekdag Rivierenland is niet alleen voor kinderen de moeite waard, maar zeker ook voor de ouders!

De tweede Techniekdag Rivierenland zal plaatsvinden bij A.Hak in Tricht op 13 mei 2023. Algemeen directeur Henk Herremans en HR-directeur Otwin de Wit zijn enorm trots dat A.Hak de Techniekdag dit jaar op eigen terrein mag organiseren. “Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat techniek inhoudt en welke mogelijkheden techniek biedt. De Techniekdag biedt de ruimte om dit samen met andere technische bedrijven uit de regio te laten zien aan de jongere generatie. Wat ons betreft een mooi initiatief waar wij graag aan meewerken.”

Wil jij jouw bedrijf presenteren op de Techniekdag Rivierenland en zo de kinderen inspireren voor een toekomst in de techniek? Meld je bedrijf dan nu gratis aan met een leuke doe-activiteit! Aanmelden kan hier.

Je bedrijf aanmelden, maar moeite met het verzinnen van een doe-activiteit? De werkgroep van de Techniekdag Rivierenland denkt graag met je mee! Meer informatie vind je hier. Ook zorg- en onderwijsinstellingen zijn welkom om te laten zien welke mogelijkheden zij bieden voor technische opleidingen en/of carrières.

Deel dit artikel