Riverland Tech Explorers Festival 24 oktober

Save the date! De datum voor het nieuwe Riverland Tech Explorers Festival is bekend.

Er zijn veel partijen in Rivierenland bezig om kinderen en jongeren op een inspirerende manier in contact te brengen met techniek en technologie. De voorbeelden daarvan zijn eindeloos! Helaas zijn de voorbeelden niet altijd zo zichtbaar en de verschillende initiatieven weten elkaar niet altijd te vinden om gezamenlijk anderen te inspireren. Daarom geven we alle initiatieven rondom techniek, technologie en onderwijs een podium tijdens ons Riverland Tech Explorers Festival.

Het festival is voor alle docenten die bezig (willen) zijn met onderwijs & techniek. Er worden diverse workshops gegeven. In de workshops ligt de nadruk op het lesgeven in de praktijk, het gebruik van concreet lesmateriaal en inspirerende voorbeelden uit het onderwijs. De sessies zijn interactief en activerend. Naast de workshops is er ook een markt waarin je inspiratie kan opdoen.

Volgend schooljaar vindt het festival voor de tweede keer plaats. Dit keer op 24 oktober 2023 vanaf 15:00 uur bij Yuverta in Kesteren. Houd de website en onze socials in de gaten voor meer informatie over de workshops die zullen worden aangeboden!

Deel dit artikel