Technische mbo opleidingen

Motorvoertuigentechniek | Bouwen en Wonen | Metaal en Mechatronica | Elektro- en Installatietechniek

Wil je een mbo-opleiding volgen op niveau 1, 2, 3 of 4?
Dan ben je welkom bij ROC Rivor! ROC Rivor is een kleinschalig ROC met vestigingen in Tiel en Geldermalsen. Je kunt kiezen uit een breed aanbod mbo-opleidingen.

Persoonlijk en kleinschalig
Kom je studeren bij ROC Rivor, dan kies je voor een school met persoonlijke aandacht voor jou. Jouw ambitie staat centraal en we bieden dan ook de uitdagingen en begeleiding die jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je bent bij ons op school geen nummer, we kennen je en jij kent ons. En dat maakt dat je bij ons studeert in een persoonlijke en fijne omgeving, waarbij alles aanwezig is om uw studie succesvol af te ronden. We bereiden je voor op de arbeidsmarkt of om verder te studeren.

Onze docenten kijken verder dan het beroep waarvoor ze opleiden. Bij ROC Rivor bieden we je een professionele aanpak op maat. Daarbij sluiten de programma’s van onze academies goed aan op nieuwe ontwikkelingen, mogelijke vervolgstudies en de vraag vanuit de arbeidsmarkt. We werken niet voor niets samen met vo-scholen, hogescholen, bedrijven, instellingen en andere partners uit de regio. Wij willen dat jij verder komt. Dat is ons doel en daar zetten we ons voor in.

Maak kennis met onze school en opleidingen!
Ben je nieuwsgierig naar onze school en opleidingen? Twijfel je nog over je studiekeuze? Neem dan een kijkje op onze website ROC Rivor. Daar vind je uitgebreide informatie over al onze opleidingen, maar je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden voor onze Open Dag, een (online) informatiegesprek of een meeloopdag. Wij helpen je graag met het maken van een juiste studiekeuze!

Het is ook leuk om ons te volgen op Instagram of Facebook. Zo krijg je een goed beeld van onze school en onze studenten.

MBO - MVT
automonteur

Motorvoertuigentechniek

Zijn auto’s en motoren jouw ding? Start dan met een opleiding in de Autotechniek! Er zijn echte vakmensen nodig om alle vervoersmiddelen op de weg te houden, nieuwe systemen te bedenken en reparaties uit te voeren. In deze richting leer je alles over sleutelen, montage en onderhoud. Je duikt tijdens je opleiding direct onder de motorkap en doet ervaringen op die altijd van pas komen.

Bekijk hier het aanbod opleidingen in de autotechniek bij ROC Rivor.

Bouwen en Wonen
Onder Bouw vallen opleidingen waarmee je in de bouw aan de slag kunt. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld de bouw van kantoren, huizen, wegen en bruggen. Je creĆ«ert met je handen of op papier. Samen met collega’s bouw je letterlijk aan een project en brengt dat tot een goed einde.

Schilderen is een vak apart. je verzorgt het fijne werk. Wanneer alle andere vakmensen, zoals de timmerman, hun bijdrage hebben geleverd, kom jij voor de ‘final touch’ de mooie afwerking. Je moet goed weten welke technieken er zijn en hoe die worden toegepast. Iets dat je bij ROC Rivor als de beste leert.

Bekijk hier het aanbod opleidingen in Bouwen en Wonen bij ROC Rivor.

Metaal en Mechatronica
Spreekt het je aan om mee te werken aan grote of kleinere constructies als bruggen, stalen bouwwerken of kleinere onderdelen? Dan is de opleiding Metaal iets voor jou. Of houd je meer van het fijnere werk en ben je gefascineerd door machines, robots en innovatieve apparaten? Kies dan voor Mechatronica.

Bekijk hier het aanbod opleidingen voor Metaal en Mechatronica bij ROC Rivor.

Elektro- en Installatietechniek
Het kan ook zijn dat je uitgedaagd wordt door het werken op wisselende plaatsen. Vooral bij beroepen in de bouw is dit het geval. Is het elektrische systeem of de werktuigkundige installatie af, dan ga je weer naar een volgend project. Vind je het leuk om aan installaties te sleutelen? Kijk dan bij onze opleidingen Elektrotechniek en Werktuigkundige installaties.

Bekijk hier het aanbod opleidingen in de Elektro- en Installatietechniek bij ROC Rivor.