Technische mbo opleidingen

Wil je een mbo-opleiding volgen op niveau 1, 2, 3 of 4? Dan ben je welkom bij ROC Rivor! ROC Rivor is een kleinschalig ROC met vestigingen in Tiel en Geldermalsen. Je kunt kiezen uit een breed aanbod mbo-opleidingen.

ROC Rivor is persoonlijk en kleinschalig: een school met persoonlijke aandacht voor jou. Jouw ambitie staat centraal en we bieden dan ook de uitdagingen en begeleiding die jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je bent bij ROC Rivor geen nummer, we kennen jou en jij kent hen. En dat maakt dat je bij ROC Rivor studeert in een persoonlijke en fijne omgeving waarbij alles aanwezig is om jouw studie succesvol af te ronden. Ze bereiden je voor op de arbeidsmarkt of om verder te studeren.

De docenten kijken verder dan het beroep waarvoor ze opleiden. Bij ROC Rivor wordt een professionele aanpak op maat geboden. Daarbij sluiten de programma’s van de academies goed aan op nieuwe ontwikkelingen, mogelijke vervolgstudies en de vraag vanuit de arbeidsmarkt.

Ben je nieuwsgierig naar de school en opleidingen? Twijfel je nog over je studiekeuze? Neem dan een kijkje op de website. Daar vind je uitgebreide informatie over alle opleidingen, maar je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden voor de Open Dag, een (online) informatiegesprek of een meeloopdag. 

Het is ook leuk om ROC Rivor te volgen op Instagram of Facebook. Zo krijg je een goed beeld van de school en haar studenten.