Technotheek

De technotheek is een uitleenservice van technische en technologische producten ter ondersteuning van de technieklessen op het basis- en voortgezet onderwijs en mbo opleidingen.

Heb je materialen of lessen te leen? Laat het ons weten! Zo kunnen we de technotheek vullen en maken we het docenten en leerkrachten makkelijker om technieklessen te geven.

Op dit moment hebben we het volgende te leen:

LEGO® MINDSTORMS® – Vind een robot uit
Op een interactieve, creatieve én leuke manier leren hoe je door programmeren je LEGO® verschillende functies kan laten uitvoeren zoals dansen, vechten en sporten. Dit lesmateriaal wordt uitgeleend door Lek en Linge. Wil je het lenen? Stuur een mail.

Domoticahuizen
Domotica staat voor het automatiseren van processen en handelingen in huis. Je kunt dit dan aansturen vanaf bijvoorbeeld je smartphone of met een paneel dat aan de muur wordt gemonteerd. Op die manier kun je allerlei zaken instellen. Dat het bad zich iedere ochtend rond half 8 laat vollopen met warm water, de gordijnen opengaan en jouw favoriete muziek wordt afgespeeld. Dat is best lekker wakker worden! Domotica is ontwikkeld om ons leven gemakkelijker te maken en wordt daar steeds beter in. Van de temperatuur tot de verlichting en van de ramen tot het slot van de deur, je kunt bijna alles aansturen met domotica oplossingen. We hebben leermateriaal in de aanbieding om te leren met domotica om te gaan. Dit lesmateriaal wordt uitgeleend door ROC Rivor. Wil je het lenen? Stuur dan een mail.

Pneumatiek borden
Leer besturingen maken met alleen lucht! Dit lesmateriaal wordt uitgeleend door ROC Rivor. Wil je het graag lenen? Stuur dan een mail!