TechExplore24 maakt plaats voor Riverland Tech Explorers

Na twee jaar TechExplore24 kiezen we ervoor om het subsidieproject Sterk Techniekonderwijs in Rivierland verder voort te zetten onder de naam Riverland Tech Explorers. Waarom? Dat lees je hieronder.

De kracht van een verhaal

De afgelopen twee jaar was het subsidieproject Sterk Techniekonderwijs binnen Rivierenland actief onder de naam TechExplore24. Een naam zonder verhaal en daardoor zonder lading. 

Met Riverland Tech Explorers zijn we samen onderdeel van een verhaal. Want samen zijn wij de Riverland Tech Explorers; leiders, probleemoplossers, verhalenvertellers. We zijn enthousiast over techniek, krachtig in onze communicatie, we inspireren en zijn boven alles nieuwsgierig.

Samen zijn we Riverland Tech Explorers

De leerling die voor het eerst een drone laat vliegen is een Riverland Tech Explorer. De ouder die leest over de hotspot van afgelopen donderdag is een Riverland Tech Explorer. En ook de medewerker van één van onze partners op de Techniekdag is een Riverland Tech Explorer.

Houd Riverland Tech Explorers in de gaten

Onze naam is veranderd, ons nieuwe logo is in gebruik en langzaam zetten we onze communicatiekanalen om. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website en aan nieuwe manieren om te communiceren.

Tech Explorers Witrand RGB

Deel dit artikel

Gerelateerd