Riverland Tech Explorers Festival

Veel partijen in Rivierenland zijn bezig om kinderen en jongeren op een inspirerende manier in contact te brengen met techniek en technologie. De voorbeelden daarvan zijn eindeloos! Maar de voorbeelden zijn niet altijd zo zichtbaar en de verschillende initiatieven weten elkaar niet altijd te vinden of derden gezamenlijk te inspireren. Daarom organiseren we een festival om initiatieven rondom techniek, technologie en onderwijs een podium te geven!

Het festival is voor alle leerkrachten en docenten die bezig (willen) zijn met onderwijs in techniek. In de workshops ligt de nadruk op het lesgeven in de praktijk, het gebruik van concreet lesmateriaal en inspirerende voorbeelden uit het onderwijs. De sessies zijn interactief en activerend.  Naast de workshops is er ook een markt waar je inspiratie op kunt doen.

Wil jij leerkrachten en docenten inspireren met mooie technieklessen of techniekacties? Reserveer een stand voor het Riverland Tech Explorers Festival op 15 oktober 2024 vanaf 15:00 uur op het KWC in Culemborg.