Open dag ROC Rivor

Op donderdagavond 23 november kunnen leerlingen kennismaken met het ruime aanbod mbo-opleidingen van ROC Rivor tijdens de Open Dag.

In Tiel en Geldermalsen ben je van 18.00 uur tot 20.30 uur van harte welkom op de verschillende locaties. Neem een kijkje in de praktijklokalen, ontmoet studenten, docenten en opleidingsbedrijven en ervaar zelf hoe mooi en veelzijdig het mbo is.

Want dat is het: mooi, veelzijdig en bovendien zeer kansrijk! En dat mag best nog meer benadrukt worden. Gelukkig is er ook landelijk steeds meer aandacht voor het mbo-onderwijs. Want mbo’ers zijn hard nodig in onze samenleving. De vraag naar praktisch opgeleide medewerkers is heel groot. Met een mbo-diploma heb je goud in handen.

Bezoek de Open Dag
Het bezoeken van de Open Dag helpt je om de juiste opleiding en school te kiezen. Op deze manier proef je de sfeer op de locaties en heb je volop de gelegenheid om vragen te stellen aan studenten en docenten. Je ontdekt wat het mbo te bieden heeft en hoeveel (baan)kansen er zijn. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je direct aan te melden voor een opleiding.

Opleidingen
Geïnteresseerden kunnen bij ROC Rivor terecht voor meer informatie over de technische mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Transport en Logistiek, Mediavormgeving en ICT en Software Developer.

Aanmelden
Ben je van plan om de Open Dag te bezoeken? Meld je dan vooraf aan via de website, www.rocrivor.nl/opendag. Geef hierbij ook aan op welk tijdstip je langs wil komen. Tijdens de Open Dag werken we met een starttijd voor binnenkomst om de drukte te spreiden en iedereen de gewenste aandacht te kunnen geven.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is al 30 jaar hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

Deel dit artikel