Battle of the Boats

Een te gekke samenwerking tussen jongeren en bedrijven inclusief een vaarwedstrijd met zelfgebouwde boten. Ontwerp met een team – 5 à 6 jongeren – een boot, bouw de boot en ga de wedstrijd tijdens de Battle of the Boats! Dit bouwen gebeurt bij jouw bedrijf en jullie hebben natuurlijk net zoveel zin om te winnen.

Regionale bedrijven komen door de Battle of the Boats effectief in aaraking met jongeren in een vorm die hen aanspreekt (zowel de jongeren als de bedrijven).

Teunis van Voorthuizen (bestuurslid VNO-NCW Midden) formuleert het als volgt: “We moeten er vroeg bij zijn. Als ze als kind niet over ons vak leren, raken we ze kwijt aan andere sectoren. Een initiatief zoals de Battle of the Boats waarbij er echt iets gebeurt, spreekt me aan. De competitie vind ik leuk, je kunt iets winnen, dat gaat iets doen. Bovendien is de investering voor een bedrijf vrij laag, dus het is makkelijk er ja op te zeggen.”

De wedstrijd wordt georganiseerd door HUB Rivierenland. Bezoek hun website voor meer informatie over de wedstrijd en voor verhalen van afgelopen jaren.