Slotmanifestatie Techniekwedstrijd


De stichting Techniekwedstrijd Rivierengebied organiseert al weer voor de 19e keer voor de hoogste klassen van het basisonderwijs in het Rivierengebied haar Techniekwedstrijd. Dit jaar is het thema Verticaal Transport. De deelnemende teams ontwerpen en bouwen op schaal een werkstuk met als onderwerp het verticaal transport. Denk aan een hijskraan of een lift, op het vaste land of op zee. Ook de ruimtevaart kan inspiratie bieden aan de leerlingen.

Alle creatieve en technische talenten worden ontplooid, originele oplossingen worden bedacht en werkend uitgevoerd! Op vrijdagmorgen 21 juni 2024 vindt de Slotmanifestatie plaats in het Opleidingscentrum Bouwmensen in Geldermalsen. Alle werkstukken zullen dan worden tentoongesteld. De winnaars worden bekend gemaakt en de prijzen worden uitgereikt. Daarnaast zal er nog een leuk aanvullend programma zijn.

‘s Avonds van 19.00 tot 21.00 uur kunnen ouders, opa’s en oma’s, directies, leerkrachten en andere belangstellenden de tentoonstelling komen bekijken.

Locatie: Bouwmensen Geldermalsen
Poppenbouwing 3
4191NZ Geldermalsen